Uitstap Gent 26-28 mei 2022


Op donderdag 26 mei kwamen we samen aan de kapel om 8u30. We vertrokken met 11 fietsers en 1 met de wagen tot de lunchstop. Daar zou dan van chauffeur worden gewisseld. De wind was ook weer fel vertegenwoordigd, maar het eerste gedeelte viel het nog mee. De eerste koffie stop was in Herentals. We zagen daar ook, de kom op tegen kanker fietsers. Vervolgens terug naar onze route naar Willebroek voor de lunch pauze, Daar even moeten zoeken om Brasserie Jolin te vinden, De zaak was gesloten, maar om dat Shana mijn reservatie had aangenomen, was de zaak alleen open voor ons. We mochten zelfs onze fietsen binnenzetten in de zaak. Dan weer op weg richting St. Amands, surprise surprise, daar bleek dat we het veer moesten nemen. Dus allen op de boot. Na dit aangenaam boottripje, terug op weg. De wind begon serieus voelbaar te worden. Nog even doorzetten, en goed aangekomen in Gent op 178 km. Om 20h00 hebben we na een verfrissende douche, lekke gegeten in Patrick Foleys Irish Pub Dat viel zo goed mee dat we onmiddellijk hebben gereserveerd voor vrijdag avond.
Op vrijdag 27-05-2022 stonde Kathleen en Patrick om 10h00 aan ons hotel Onderbergen, Voor een tripje van 56 km, in Wetteren gestopt voor koffie. Was een prachtig ritje.
Op Zaterdag morgen zijn we dan weer richting Zonhoven vertrokken. Kathleen is dan op zaterdag met ons mee gefietst terug naar Zonhoven. Thuis aangekomen op 171 km.
Het was een geslaagde 3- daagse.
Allen Bedankt voor het fijne gezelschap,
Groeten Gerda