Uitstap Goes 3 - 5 juni 2017


Goes was een driedaagse tocht, waarbij we vertrokken in Zonhoven en 3 dagen later terug in Zonhoven aankwamen met de fiets. Op 3 dagen fietsten we in totaal 385 km.
De eerste dag, zaterdag 3 juni, legden we 155 km af. We vertrokken in Zonhoven en de eerste stop was in Herentals, waar we iets gedronken hebben. De tweede stop was in Brasschaat waar we hebben gegeten in Brasserie De Neus. Moe maar gelukkig kwamen we aan in Goes. Ons Hotel, Valk Hotel bleek tip top in orde.
De tweede dag, Zondag 4 juni was er een ritje van 75 km voorzien rond het Veerse meer. Daar hadden we geluk om de wind langs achter te hebben en we zagen een mooie 40 verschijnen op onze kilometerteller. Er is zeer zeker wat bier gedronken, maar "met maten" :-). Er was ook iemand die een biertje bestelde en een whisky kreeg. De reden was dat hij een scotch had besteld en blijkbaar kennen ze dit bier niet in Nederland.
Op Maandag 5 juni zijn we dan weer huiswaarts vertrokken. 155km op de teller van Goes tot Zonhoven. Opnieuw hadden we het geluk op de wind langs achter te mogen houden. Na 80 km zijn we gestopt om iets te nuttigen en daarna recht naar huis. Daar aan gekomen zijn we nog samen iets gaan drinken op de Basvelden om af te sluiten. Het was zeer fijn, en iedereen was zeer tevreden.